tunings
|
|
YYQt50 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:09 PM | Message # 1 |
Group: Removed
| Čau mīlīši, man ir šitāds roļuks, draugam tāds pats , viņam ir piecdesmit kubi un iet tikai 80 , bet draugam ir tāds pats un iet iet viņam 100 standarts šis saka kad jautāju, vēl veikalā man teica ka man ir kaut kaads minerālais motors no yamahas, es jau negribeju izklausīties pēc muļķītes bet kas tas tāds ir, tur lej minerāl eļļu? vai man ir tosola dzese? man veikalā teica ka uzlikšu clindru uz septindesmit kubiem un ies man 140... ehh nevaru sagaidīt stipendiju.... bet cik maksā tāds cilindrs kas brauc 140 un 25 zisrsga spēki un kur var nopirktas?
|
|
| |
mundieris | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:11 PM | Message # 2 |
Private
Group: Users
Status: Offline
| Reāli smuks man tāds pats zvērs bet ,man bez tujuununga iet 140km/h pret kalnu un vairāk bija bail spiest, un jaa šis iet uz minerālo risso eļļu
yo es kruts nēģeris!!!
|
|
| |
|
YYQt50 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:16 PM | Message # 4 |
| ku jūs te mīlīši mani te azējat man liekas šodien
|
|
| |
|
YYQt50 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:23 PM | Message # 6 |
| nu ko tu muļķīti muldi ko?
|
|
| |
Laukjis | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:24 PM | Message # 7 |
| es neko nemuldu vari atnakt uz laroca red square atnac paskaties visu tev paradiwu tunetavu mums ir nopietns biznes ja netici tad tavas problemas visi musu skuetri iet +150 km/h un pa divam lopam rauj rata un piedalas skuter reijsing. vot ta luk!
|
|
| |
SCOTT | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:25 PM | Message # 8 |
Private
| ble nju psc jums kaadaam ir normaals rolleris neju kiiniesi (tie jau kuneeti nejeit atraak pa 90 km/h) nopeerkat kaads apriliju vai gileru tad redzeesiet kur tie kumelli ir... un jaa man APRILIA bezz tuuninga it 90 km/h tad ar tuneetu cilindru un molosi izpuuteejiet it uz 130km/h
|
|
| |
anna79 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:26 PM | Message # 9 |
| manu vari pacelt biki?! samaksa taa pati par kuru jau runaajaam chaliit... :* buchas! gaidu atbildi... arrghh~!
|
|
| |
YYQt50 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:27 PM | Message # 10 |
| Quote (Laukjis) ble nju psc jums kaadaam ir normaals rolleris neju kiiniesi (tie jau kuneeti nejeit atraak pa 90 km/h) nopeerkat kaads apriliju vai gileru tad redzeesiet kur tie kumelli ir... un jaa man APRILIA bezz tuuninga it 90 km/h tad ar tuneetu cilindru un molosi izpuuteejiet it uz 130km/h man vnk veikals ir manas vecmamiņas mājās
|
|
| |
uulmens | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:28 PM | Message # 11 |
Private
| Quote (anna79) man vnk veikals ir manas vecmamiòas mâjâs nedirs ja man vienigamvecmaate ir blje ar pautiem unv einiga navdrasta jaunava losi bljeun vinjai staav pagraba burcinjas iemarineeti cilindri taa lai paudzeem paleik un pulini vienmer ies ivsiem garam :0
[
|
|
| |
Laukjis | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:28 PM | Message # 12 |
| NaC UZ LAROCU (PAROLE IEEJAI: VOT I SUKA SPRAWIVAJET MENJA PAROLJ!!! ) STUM IEKSHA ROLLI TAS POX KA VISI SKATISIES KA TUT UR KKO NE PA TEMU STUMIES NEBIDIES NAC IEKWA UN SARUNASIM VISU , PIE REIZES INTIMAS DARISANAS NOKARTOSIM :*:*:*:*: :)))))))
|
|
| |
anna79 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:29 PM | Message # 13 |
| tu brunchu medniek jaaklis taads... nenjemshu mutee ja tu mani kraapsi... pedoons.. :@
|
|
| |
Laukjis | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:30 PM | Message # 14 |
| NEXUJA NEKRAPSU BUS ACULIECINIEKI!!!
|
|
| |
uulmens | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:31 PM | Message # 15 |
Private
| Quote (Laukjis) NaC UZ LAROCU (PAROLE IEEJAI: VOT I SUKA SPRAWIVAJET MENJA PAROLJ!!! ) STUM IEKSHA ROLLI TAS POX KA VISI SKATISIES KA TUT UR KKO NE PA TEMU STUMIES NEBIDIES NAC IEKWA UN SARUNASIM VISU , PIE REIZES INTIMAS DARISANAS NOKARTOSIM :*:*:*:*: :))))))) esmu bijis psc chalji no sakuma vnk paljii bet nu pectam oky un izgaju, nevis izgajubetmani izveda, un uzreiz guultinja un majas bet kka biagi atri veda, un sirenas ne pateeemu peilipinaja pei masinas bet nu ta visoky, bet EW ECI NETAISAT OFFTOPICZZZZZZ OKYZZ VIS OKY TIKAIEVIAG
[
|
|
| |