Viss Par Un Ap Rolleriem
|
|
mmp | Date: Tuesday, 2007-10-30, 6:47 AM | Message # 1 |
Admin
Group: Administrators
Status: Offline
| Viss Par un Ap Rolleriem
|
|
| |
skrandainis | Date: Tuesday, 2007-10-30, 7:23 AM | Message # 2 |
Private
Group: Moderators
| nu tad sheit varam staastiit, par un ap roelriem, kluumes, preiciigas zinjas
Sponsored By Mama+Papa
|
|
| |
mmp | Date: Friday, 2007-11-02, 10:02 AM | Message # 3 |
Admin
| shon darbaa mazais t-rexis plkst 18.00 pabeidza savu karjeru nomira motors tureeejaas cik vareeja nobraukums 15.785 km - no tiem 5000 bez ierobezotaajiem
|
|
| |
maartinjonkuls | Date: Saturday, 2007-11-03, 2:09 PM | Message # 4 |
Private
Group: Users
| chau puiki,sen mekleeju tadu forumu,un tagad esmu atradis.tiko dabuuju baltaas pravas,bet gribas pa ielaam gaseet,ir iespeeja nopirkt yamaa aerox pa 900ls.man taads jautaajums,vai vinjam var ielkt nosu un nochipot.a to ne suuda neiit
labaak pimpis mutee nekaa nekaa pizda azotee
|
|
| |
RuLLiiTiS | Date: Sunday, 2007-11-04, 4:01 AM | Message # 5 |
Private
| Quote (maartinjonkuls) chau puiki,sen mekleeju tadu forumu,un tagad esmu atradis.tiko dabuuju baltaas pravas,bet gribas pa ielaam gaseet,ir iespeeja nopirkt yamaa aerox pa 900ls.man taads jautaajums,vai vinjam var ielkt nosu un nochipot.a to ne suuda neiit sad Sveiks, prieks ka esi muus atradis... itkaa ir iespeeja uzlikt nosu, bet es 100% parliecinaats neesmu... sheit buus links---> SA , tur vari arii apstiities daudz citas lietas, kuras vareetu uzlikt savam aparaatam lai vareetu "lidot"
|
|
| |
maartinjonkuls | Date: Sunday, 2007-11-04, 3:57 PM | Message # 6 |
Private
| biju aizbraucis uz chiptuning.lv sie teica,ka varot manu aierox nochipot pa 400euro,kaa jums liekas,ir veerts?
|
|
| |
skrandainis | Date: Monday, 2007-11-05, 9:37 AM | Message # 7 |
Private
| manupraat tu te mulki laid dzekinjm lai kas tu arii buutu chiptuning tev piedaavaja nu hvz pa 400 euro domaaju ka pa daargu ja tev vispaar ieteica ka var uzlikt
Sponsored By Mama+Papa
|
|
| |
maartinjonkuls | Date: Tuesday, 2007-11-06, 2:44 AM | Message # 8 |
Private
| nu kā zigmārs no chiptuning man skaidri un gaiši pateica,ka pielikšot tuning boxu manam klāt un būs laba jauda.domājat ka nekas īpaši nemainīsies ?
|
|
| |
mmp | Date: Tuesday, 2007-11-06, 6:35 AM | Message # 9 |
Admin
| Chiptuning.lv parasti chipo mashiinas kas palielina jaudu uz min 5 - 30 Zs Un griezes momentu - Rollerim tas vareetu buut diezgan jautri - jo chipots rollers buutu reta paraadiiba uz riigas ielaam - Raaviens un griezes speeks palielinaatos uz ~30% , tas ir pietiekami. Isteniibaa ja labi parunaat vinji tev noregulees BOxu taa lai vinjsh tev rautu nenormaali ( tas caur mani ) NOS - Yamahai nav nepiecieshams... 1) Youtube var atrast daudz video kur dzeki liek NOS ( jeb taa saucamo smieklu gaazi ) un motori netur vairaak par 12 pogas spiedieniem !!! 2) Ielikt vinju maksaa lati 300-400 Ls ( Normaalu ar visu balonu ) un pietam balonu pildiisi diezgan biezi - Bet NOS effekts ir labs !! Skaties pats !
|
|
| |
maartinjonkuls | Date: Wednesday, 2007-11-07, 8:29 AM | Message # 10 |
Private
| a man ar 30ls pietiks,vairāk šonedēļ tētis neiedeva cigaretēm
|
|
| |
mmp | Date: Wednesday, 2007-11-07, 10:31 AM | Message # 11 |
Admin
| 30 ls pat nevar apkopi uztaisiit
|
|
| |
skrandainis | Date: Wednesday, 2007-11-07, 3:34 PM | Message # 12 |
Private
| 30=ella+benziins+k-kas uzkost 3 dienas rolera braukshana
Sponsored By Mama+Papa
|
|
| |
|
Laukjis | Date: Tuesday, 2007-11-20, 12:52 PM | Message # 14 |
Group: Removed
| NU UN CIK TAD IET?????????????????????
|
|
| |
anna79 | Date: Tuesday, 2007-11-20, 1:31 PM | Message # 15 |
Group: Removed
| huy iet... man labaaks... braalim tula 200, uzmetaam izh49 ratus... un glushaku no makroflex pudeles uztaisijaam... galvu noseedinaajaam pa 2cm un tagad iet lopaa... pirms 5min projektu pabeidza... skanja zveeraa... iet lopiski... driiz liksim ssaa un tad jau naakamo jaanjem....
|
|
| |